Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYER TECNIC EN OBRES PUBLIQUES


LLISTA DEFINITIVA DE MČRITS

Data publicació: 30/11/2022

En data de 30 de novembre de 2022 es publica la llista definitiva de valoració de mčrits del concurs per constituir una borsa extraordinŕria per cobrir, amb carŕcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tčcnic, escala enginyeria tčcnica, especialitat enginyeria tčcnica en obres públiques, de l'Administració especial de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

En breu es publicarŕ en el BOIB la Resolució de la consellera de Presidčncia, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprova la llista d'aspirants seleccionats del concurs per constituir la borsa extraordinŕria convocada.

Podeu consultar la llista esmentada a la pŕgina del cos corresponent a la pŕgina web http://oposicions.caib.es, i la resposta a les al·legacions, dins l'apartat «Consulta personal» de la pŕgina del Portal de l'opositor: http://oposicions.caib.es.


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano