Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

BORSA TEMPORAL POLICIA LOCAL 2021


COMUNICAT EN RELACIÓ AMB LES DATES I HORES DE L'INICI DEL PROPER CURS BŔSIC DE CAPACITACIÓ (CONVOCATŇRIA ORDINŔRIA 43a PROMOCIÓ I CONVOCATŇRIA PROCEDIMENT EXTRAORDINARI)

Data publicació: 11/04/2022

Es comunica que les dates corresponents a l'inici del curs bŕsic són les següents:

GRUP 1 MALLORCA: 25 d'abril, a les 8,00 hores. (Curs adreçat als funcionaris en prŕctiques que han aprovat un procés selectiu als ajuntaments d'Alcúdia, Artŕ, Binissalem, Felanitx, Inca, Sa Pobla, Santa Margalida, Ariany, Sóller). Lloc d'impartició: Dependčncies de L'EBAP. Carrer Gremí de Corredors, 10, 3° Palma (AULA 7).

GRUP 2 MALLORCA: 2 de maig, a les 8,00 hores. (Curs adreçat als funcionaris en prŕctiques que han aprovat un procés selectiu als ajuntaments de Calviŕ i Manacor. Lloc d'impartició: Dependčncies de L'EBAP. Carrer Gremí de Corredors, 10, 3° Palma (AULA 2).

GRUP 3 (Edició corresponent al procediment extraordinari per a la categoria de policia de Mallorca): 9 de maig a les 8,00 hores. Lloc d'impartició: Dependčncies de L'EBAP. Carrer Gremí de Corredors, 10, 3° Palma (AULA MAGNA)

GRUP 4 MENORCA (Edició ordinŕria i edició corresponent al procediment extraordinari per a la categoria de policia: 25 d'abril, 8,00 hores. Lloc d'impartició: Dependčncies de l'EBAP al quarter de la policia local de Ciutadella.

GRUP 5 EIVISSA (Edició ordinŕria i edició corresponent al procediment extraordinari per a la categoria de policia Eivissa): 25 d'abril, 15,30 hores. Lloc d'impartició: Carretera Sa Coma Km. 2 (Sant Antoni de Portmany)


Pŕgina del cos


catalŕ . castellano