Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

BORSA TEMPORAL POLICIA LOCAL 2021


Llista provisional aprovats del 1r i 2n exercici del procediment per a la categoria de policia.

Data publicació: 21/12/2021

En data 21 de febrer de 2020, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat el primer i el segon exercici del procediment extraordinari per constituir una borsa d'ocupació temporal específica, descentralitzada per illes, per a la categoria de policia.

D'altra banda, es poden consultar les qualificacions provisionals accedint mitjançant la Consulta personal a la pàgina web oposicions.caib.es introduint el vostre DNI o NIE (sense la lletra final) i la data de naixement.

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió del segon exercici.

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit (en el Registre General de l'EBAP, o un altre Registre públic o mitjançant Correus) , al correu electrònic: formaciopolicial@ebap.caib.es

En un pròxim comunicat s'informarà del dia, hora i lloc de revisió.

Llista provisional aprovats 1er i 2n exercici Mallorca

Llista provisional aprovats 1er i 2n exercici Menorca

Llista provisional aprovats 1er i 2n exercici Eivissa o Formentera


Pàgina del cos


català . castellano