Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos de gestió


Llista provisional d'aprovats del tercer exercici, pel torn lliure, i del segon exercici, pel torn de promoció interna, del cos de gestió

Data publicació: 06/02/2023

En data 6 de febrer de 2023 es fan públiques les llistes provisionals de persones aspirants que han superat el tercer exercici, pel torn lliure, i el segon exercici, pel torn de promoció interna, de les proves selectives per a l'ingrés al cos de gestió de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l'exercici.

Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, al correu electrònic: oposicions@caib.es.

La revisió, per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat dins termini, es realitzarà el dia 14 de febrer de 2023 a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol), en horari d'horabaixa (aula 2).

En un proper comunicat, en funció del nombre de sol·licituds presentades s'establiran els torns i, en cas que sigui necessari, es podria habilitar un dia addicional.

Podeu consultar la llista en la pàgina del cos.


Pàgina del cos


català . castellano