Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cos subaltern


REVISIÓ DELS MÈRITS I VISTA DE L'EXPEDIENT

Data publicació: 12/09/2023

El Tribunal del grup d'Agrupacions Professionals del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears ha acordat la data de revisió dels mèrits i la vista de l'expedient per a les persones que l'hagin sol·licitat dins termini.

El Tribunal ha acordat atorgar als assistents un termini addicional d'un dia hàbil per a presentar al·legacions una vegada vist el seu expedient.

La distribució d'hores s'indica a continuació:

Per a les persones aspirants de fora de l'illa de Mallorca i aquelles que ho hagin sol·licitat, la revisió es farà per via telefònica.

Dia 15 de setembre a les 9.00 h:
Conesa Ataz, Antònia
Ribas Vingut, Maria Nieves

A l'Illa de Mallorca, la revisió es realitzarà el dia 15 de setembre, a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi Corredors, 10, 3a planta, Polígon de Son Rossinyol), a l'aula 16, d'acord amb la distribució i els torns següents:

A les 10.00 h:
Luís Antón, Laura
Martínez Sitjar, M. Pilar
Quero López, Maria del Mar
Mesa Alfonseca, Eva Maria


català . castellano