Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

Cossos generals


PUBLICACIÓ DEL CALENDARI CONJUNT DE CAIB, ATIB,CONSELL DE MALLORCA, IMAS I AJUNTAMENT DE CALVIŔ, PER A LA REALITZACIÓ DELS EXERCICIS DEL CONCURS OPOSICIÓ D'ESTABILITZACIÓ DE PERSONAL FUNCIONARI DE COSSOS GENERALS

Data publicació: 04/09/2023

Els exercicis de les proves selectives del procés excepcional d'0estabilització per concurs oposició per cobrir places de personal funcionari de cossos generals de la Comunitat Autňnoma de les Illes Balears (CAIB), de l'Agčncia Tributŕria de les Illes Balears (ATIB), del Consell Insular de Mallorca (CIM), de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) i de l'Ajuntament de Calviŕ, es realitzaran els mateixos dies i a les mateixes hores per subgrups de titulació, d'acord amb el calendari següent:

2/12/2023
Sugrups A1 i A2

16/12/2023
Subgrups C1 i AP

13/01/2024
Subgrup C2

Els exercicis de l'illa de Mallorca es realitzaran a la seu de la UIB a Palma., a Menorca a l'Institut d'Educació Secundŕria Joan Ramis i Ramis (Av. de Vives Llull, 15, 07703 Maó, Illes Balears) i a Eivissa a la seu Universitat de les Illes Balears (Carrer del Calvari, 1 07800 Eivissa.

Aquest calendari substitueix el publicat en data 13 de juny de 2023 per a les proves selectives del concurs oposició d'estabilització de la CAIB.


catalŕ . castellano