Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

ESTABILITZACIO CONCURS EXTRAORDINARI MERITS


Publicació de requeriments en el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places de personal funcionari de l'ATIB

Data publicació: 11/08/2023

D'acord amb el punt 14.2 de la convocatňria, es requereix als aspirants del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mčrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agčncia Tributŕria de les Illes Balears que esmenin els defectes que presenta la documentació acreditativa dels mčrits i s'atorga un termini de deu dies hŕbils a través dels mitjans establerts en la base 5.1 (des del dia 14 fins al dia 28 d'agost). També es reclama formalment a les persones interessades els aclariments o, si pertoca, la documentació addicional que considera necessŕria per disposar dels elements de judici necessaris per valorar els mčrits que han alˇlegat i acreditat tal com estableix la convocatňria.

S'adverteix que si la persona interessada no atén aquest requeriment en el termini indicat es considerarŕ que desisteix al trŕmit.

Podeu consultar les relacions de persones que han d'acreditar mčrits amb defectes formals al Portal de l'opositor (http://oposicions.caib.es) mitjançant la Consulta Personal.

Podeu presentar els aclariments o documentació que considereu a la seu electrňnica.


catalŕ . castellano