Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

Veure tots els comunicats


Llocs web vinculats

PROCES SELECTIU UNIFICAT CATEGORIA POLICIA 2022


Proposta provisional adjudicació de places restants

Data publicació: 27/02/2023

En data 8 de febrer de 2023 es va publicar la llista definitiva d'aprovats i provisional d'adjudicació de 117 places a l'illa de Mallorca quedant pendent l'adjudicació de les 3 places restants a la realització de la prova física per dos aspirants en data 27 de febrer de 2023.

D'altra banda, en data 22 de febrer una aspirant va renunciar a la seva plaça a Andratx, per la qual cosa el Tribunal Qualificador ha de procedir a l'adjudicació de la mateixa a la següent persona de la llista d'aprovats del procés, i això tenint en compte que la plaça mencionada era de reserva del 40% per a dones.

Per tant, superat l'exercici del procés selectiu per part de l'aspirant Noelia Carrascosa, i tenint en compte la renúncia d'Andratx, es fa pública la llista provisional d'adjudicació de les 4 places pendents.

Poden consultar la llista esmentada a continuació:

Provisional adjudicació de places

Contra l'esmentada llista les persones aspirants disposen des de el dia 28 de febrer fins al 3 de març per fer al·legacions mitjançant el corresponent tràmit telemàtic disponible a la seu electrónica. Els aspirants que consten en la llista provisional d'adjudicacions disposen de 3 dies hàbils (des de el dia 28 de febrer al 3 de març), per acreditar el compliment dels requisits de participació que no hagin pogut ser comprovats d'ofici per l'EBAP.

Els aspirants han de presentar una sol·licitud de forma electrònica amb la formalització del corresponent tràmit telemàtic disponible a la Seu Electrònica d'aquesta Administració:

https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5374202


català . castellano