Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DEL BORSÍ D'INTERINS
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE VALORACIÓ DE MÈRITS MODIFICADA
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  COS SUPERIOR MALLORCA


  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades en la prova selectiva per constituir una borsa extraordinària del cos superior

  Data publicació: 15/01/2019

  En data 15 de gener de 2019, es fa pública la llista provisional de persones aspirants que han superat la prova selectiva per constituir una borsa extraordinària per a cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos superior de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca.

  Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hàbils a partir de l'endemà d'aquesta publicació per efectuar una reclamació o sol·licitar la revisió de l'exercici.

  A la seva sol·licitud les persones aspirants han d'assenyalar si assistiran presencialment a l'acte de revisió.

  Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjançant fax (971 177 620) o el correu electrònic: oposicions@caib.es.

  La revisió, per a les persones aspirants que l'hagin sol·licitat en termini, tindrà lloc el dia 23 de gener de 2019 la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) a les 9.00 hores. (Aula 2)

  En un posterior comunicat es podran establir torns de revisió en funció del número de sol·licituds rebudes.


  Pàgina del cos


  català . castellano