Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, TITULACIO CAPITA MARINA MERCANT O LLICENCIATURA NAUTICA I TRANSPORT MARITIM (MALLORCA).
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYERIA TECNICA DE FOREST. MALLORCA.
  LLISTA PROVISIONAL ADMESOS I EXCLOSOS
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos superior.
  Llistes definitives d'aprovats del tercer exercici -2n exercici PI vertical- (casos pràctics) i relació provisional de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos superior
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFS, ESC ENGINYERIA, ESP ENGINYERIA DE FOREST. MALLORCA


  Publicació de la correcció d'una errada advertida en la convocatòria la borsa extraordinària del cos facultatiu superior, de l'especialitat enginyeria de forests, a l'illa de Mallorca

  Data publicació: 18/06/2018

  En data de 16 de juny de 2018 s'ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 5 de juny de 2018, de correcció d'una errada advertida en la publicació de la versió castellana de la Resolució de 14 de maig de 2018, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala d'enginyeria, especialitat enginyeria de forests, a l'illa de Mallorca.


  Pàgina del cos


  català . castellano