Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DEL BORSÍ D'INTERINS
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE VALORACIÓ DE MÈRITS MODIFICADA
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYERIA TECNICA NAVAL (MENORCA)


  LLISTA PROVISIONAL DE MÈRITS

  Data publicació: 01/06/2018

  En data 1 de juny es fa pública la llista provisional de valoració de mèrits amb les puntuacions del concurs per constituir una borsa del CFT de l'especialitat enginyeria tècnica naval, a l'illa de Menorca. Les persones aspirants disposen de deu dies hàbils (del 4 al 15 de juny), comptadors a partir de l'endemà d'aquesta publicació, per al.legar les rectificacions pertinents sobre la valoració provisional de mèrits del concurs.

  Per tal d'agilitzar el procés, una vegada registrat l'escrit, s'ha de trametre còpia dins el termini esmentat a la Comissió, mitjançant fax (971 177 620) o correu electrònic oposicions@caib.es.

  Les persones aspirants que hagin sol.licitat la revisió en termini, residents a l'illa de Mallorca, s'han de personar el dia 7 de juliol de 2018 a les 9.30 hores a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) . I les de fora de Mallorca han d'indicar un número de telèfon a l'efecte que la Comissió Tècnica de Valoració pugui contactar-hi telefònicament.


  Pàgina del cos


  català . castellano