Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, TITULACIO CAPITA/NA MARINA MERCANT O LLICENCIATURA NAUTICA I TRANSPORT MARITIM (MALLORCA).
  LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYERIA TECNICA NAVAL (MENORCA).
  LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFS, ESC HUMANISTICA I C SOCIALS, AMB TITULACIONS SOCIOLOGIA O POLITIQUES I POSTGRAU (MALLORCA)


  CONVOCATORIA DE BORSES DE PERSONAL FUNCIONARI INTERI

  Data publicació: 25/09/2017

  En el Butlletí Oficial de les Illes Balears de 23 de setembre de 2017 es publica la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de dia 8 de setembre de 2017, a proposta del director general de Funció Pública i Administracions Públiques, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala humanística i ciències socials, amb les titulacions de grau en sociologia o en ciències polítiques, així com amb el títol oficial de postgrau amb estudis de gènere, a l'illa de Mallorca.


  Les persones interessades a participar en els procediments han de presentar les sol·licituds en el termini de vuit dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (del dia 25 de setembre al 4 d'octubre).


  Pàgina del cos


  català . castellano