Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, TITULACIO CAPITA/NA MARINA MERCANT O LLICENCIATURA NAUTICA I TRANSPORT MARITIM (MALLORCA).
  LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYERIA TECNICA NAVAL (MENORCA).
  LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFT, ESC TECNOLOGIA INFORM I TELEC, ESP INFORMATICA (MALLORCA)


  CONVOCATÒRIA DE BORSES DE PERSONAL FUNCIONARI INTERÍ

  Data publicació: 13/10/2017

  En el Butlletí Oficial de les Illes Balears de 12 d'octubre de 2017 es publica la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de dia 25 de setembre de 2017, a proposta del director general de Funció Pública i Administracions Públiques, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, a l'illa de Mallorca, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  Les persones interessades a participar en els procediments han de presentar les sol·licituds en el termini de vuit dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (des del dia 13 fins al 24 d'octubre).


  Pàgina del cos


  català . castellano