Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, TITULACIO CAPITA MARINA MERCANT O LLICENCIATURA NAUTICA I TRANSPORT MARITIM (MALLORCA).
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYERIA TECNICA DE FOREST. MALLORCA.
  LLISTA PROVISIONAL ADMESOS I EXCLOSOS
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos superior.
  Llistes definitives d'aprovats del tercer exercici -2n exercici PI vertical- (casos pràctics) i relació provisional de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos superior
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFS, ESC HUMANISTICA I C SOCIALS, ESP PUBLICITAT (MALLORCA)


  Publicació de la composició modificada de la borsa extraordinària del cos facultatiu superior de l'especialitat publicitat, per a l'illa de Mallorca, de l'Administració especial de la CAIB

  Data publicació: 14/06/2018

  En data de 14 de juny de 2018 es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 5 de juny de 2018 per la qual es modifica la llista d'aspirants seleccionats en el concurs per formar part d¿una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat publicitat , de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca, arran de l'estimació d'un recurs.

  Podeu consultar la llista esmentada a la pàgina web http://oposicions.caib.es.


  Pàgina del cos


  català . castellano