Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, TITULACIO CAPITA/NA MARINA MERCANT O LLICENCIATURA NAUTICA I TRANSPORT MARITIM (MALLORCA).
  LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFT, ESC ENGINYERIA TECNICA, ESP ENGINYERIA TECNICA NAVAL (MENORCA).
  LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFT Prevencio de riscs laborals Mallorca torn lliure


  PUBLICACIÓ CORRECCIÓ ERRADES

  Data publicació: 18/12/2017

  En data 16 de desembre de 2017 s'ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la correcció de les errades advertides en la publicació de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 4 de desembre de 2017 per la qual s'aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure al cos facultatiu tècnic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, escala prevenció de riscs laborals, especialitat prevenció de riscs laborals.

  Es modifica la titulació i el termini de presentació per aquest cos, segons el següent:
  La titulació exigida per a l'accés al cos facultatiu tècnic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, escala prevenció de riscs laborals, especialitat prevenció de riscs laborals: enginyeria tècnica o arquitectura tècnica i títol superior en prevenció de riscs laborals,especialitat seguretat.

  El termini de presentació de sol·licituds, telemàtica o presencialment, comença l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza dia 15 de gener de 2018.


  Pàgina del cos


  català . castellano