Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DEL BORSÍ D'INTERINS
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE VALORACIÓ DE MÈRITS MODIFICADA
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFS Biologia Mallorca torn lliure


  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades del segon exercici i anunci de la data del tercer exercici

  Data publicació: 15/01/2019

  En data 15 de gener de 2019 es publica la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu superior, especialitat biologia, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  Les persones interessades disposen d'un termini de TRES DIES HÀBILS a partir de l'endemà d'aquesta publicació per reclamar o sol·licitar la revisió de l'exercici.

  Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjançant fax (971 177 620) o el correu electrònic: oposicions@caib.es.

  La revisió tindrà lloc el dia 23 de gener de 2019 la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) a les 12:00 hores ( AULA 4)

  En el cas de Menorca, la persona aspirant que sol·liciti revisió s'ha de personar a les dependències de l'EBAP a Menorca (carrer del Bisbe Gonyalons, 20. Instal·lacions de l'ATIB, 07703 - Maó) on el Tribunal establirà comunicació telefònica amb la persona aspirant.

  El Tribunal anuncia la data del tercer exercici, que es realitzarà el 22 de febrer de 2019, a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol), a les 09.00 hores. (AULA 2)


  Pàgina del cos


  català . castellano