Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos generals. Cos subaltern.
  Realització del 1r exercici del cos subaltern reserva del 2%
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos subaltern. Cos subaltern Mallorca reserva de persones amb discapacitat. Cos subaltern Mallorca reserva de persones amb discapacitat intel·lectual o sordesa.
  Publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos subaltern, reserva de persones amb discapacitat intel·lectual o amb sordesa prelocutiva, i llocs vacants que s'ofereixen
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMANÍST I C SOC, ESP OCUPACIÓ I MERCAT DE TREBALL.
  PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ ALS EFECTES DE RESOLDRE ELS EMPATS PER A LA CONSTITUCIÓ DE LA BORSA EXT. DEL CFT,ESC HUMAN. I C.SOCIALS,ESP TÈCNIC/A EN O. I MERCAT DE TREBALL, A L'ILLA DE MENORCA.
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMANÍSTICA I DE CIÈNCIES SOCIALS, ESP FORMACIÓ EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Agent de medi ambient


  Tràmit audiència recursos borses ordinàries cos ajudants facultatius, escala d'Agents de Medi Ambient

  Data publicació: 23/06/2020

  Es comunica el tràmit d'audiència dels recursos interposats contra la resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 24 de febrer de 2020 per la qual es constitueixen les borses ordinàries de personal funcionari interí del cos d'ajudants facultatius, escala d'agents de medi ambient, de l'Administració especial de la CAIB, corresponent a les proves selectives convocades per la Resolució de 4 de desembre de 2017.

  Les persones interessades disposen d'un termini de deu dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest comunicat, per presentar les al·legacions que considerin oportunes.

  Podeu accedir al document a l'enllaç següent:
  Tràmit audiència


  català . castellano