Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS psicologia Mallorca torn lliure.
  Modificació composició tribunal CFS Psicologia
 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos generals. Cos auxiliar.
  Publicació de la modificació del Tribunal Qualificador del cos auxiliar
 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior.
  Ajornament 1er exercici cossos facultatius superiors
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2020. CFS, ESC SANITÀRIA, ESP INSPECCIÓ MÈDICA.
  Correcció d'error material convocatòria borsa extraordinària, inspecció mèdica
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFT, ESC HUMANÍST I C SOC, ESP OCUPACIÓ I MERCAT DE TREBALL


  NOVA DATA DE REVISIÓ DE LA LLISTA PROVISIONAL DE MÈRITS PER A L'ILLA DE MENORCA

  Data publicació: 13/03/2020

  La Comissió Tècnica de Valoració del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, de l'Administració especial de la CAIB, fixa la NOVA DATA de REVISIÓ de la llista provisional de mèrits, per a l'illa de Menorca.

  La revisió dels mèrits tindrà lloc el dia 19 de març de 2020, a les 9.00 h, per a les persones aspirants que la varen sol·licitar en termini (des del 19 de juny fins al 2 de juliol de 2019).

  Les persones residents a l'illa de Mallorca s'han de personar a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi Corredors,10,3r,Polígon de Son Rossinyol) a les 9.00 h. I les de fora de Mallorca que hagin sol·licitat la revisió telefònica, la Comissió Tècnica de Valoració contactarà amb elles al núm. de telèfon indicat a la sol·licitud de revisió.
  Per a aquelles persones aspirants que vulguin ser ateses per la Comissió mitjançant videoconferència, ho hauran de sol·licitar expressament, a tal efecte s'estableix un termini de dos dies hàbils (del 16 al 17 de març).
  Dins aquest termini, han de presentar en el registre de l' EBAP l'escrit de sol·licitud de videoconferència, dirigit a la Comissió. Si la persona el presenta mitjançant Correus o en un altre registre públic, dins el termini de dos dies hàbils esmentats l'ha d'avançar necessàriament a la Comissió mitjançant fax (971 177 620) o correu electrònic a oposicions@caib.es.


  català . castellano