Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos generals. Cos subaltern.
  Realització del 1r exercici del cos subaltern reserva del 2%
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos subaltern. Cos subaltern Mallorca reserva de persones amb discapacitat. Cos subaltern Mallorca reserva de persones amb discapacitat intel·lectual o sordesa.
  Publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos subaltern, reserva de persones amb discapacitat intel·lectual o amb sordesa prelocutiva, i llocs vacants que s'ofereixen
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMANÍST I C SOC, ESP OCUPACIÓ I MERCAT DE TREBALL.
  PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ ALS EFECTES DE RESOLDRE ELS EMPATS PER A LA CONSTITUCIÓ DE LA BORSA EXT. DEL CFT,ESC HUMAN. I C.SOCIALS,ESP TÈCNIC/A EN O. I MERCAT DE TREBALL, A L'ILLA DE MENORCA.
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMANÍSTICA I DE CIÈNCIES SOCIALS, ESP FORMACIÓ EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFT, ESC HUMANÍST I C SOC, ESP OCUPACIÓ I MERCAT DE TREBALL


  NOVA DATA DE REVISIÓ DE LA LLISTA PROVISIONAL DE MÈRITS PER A L'ILLA DE MENORCA

  Data publicació: 13/03/2020

  La Comissió Tècnica de Valoració del cos facultatiu tècnic, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic/a en ocupació i mercat de treball, de l'Administració especial de la CAIB, fixa la NOVA DATA de REVISIÓ de la llista provisional de mèrits, per a l'illa de Menorca.

  La revisió dels mèrits tindrà lloc el dia 19 de març de 2020, a les 9.00 h, per a les persones aspirants que la varen sol·licitar en termini (des del 19 de juny fins al 2 de juliol de 2019).

  Les persones residents a l'illa de Mallorca s'han de personar a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi Corredors,10,3r,Polígon de Son Rossinyol) a les 9.00 h. I les de fora de Mallorca que hagin sol·licitat la revisió telefònica, la Comissió Tècnica de Valoració contactarà amb elles al núm. de telèfon indicat a la sol·licitud de revisió.
  Per a aquelles persones aspirants que vulguin ser ateses per la Comissió mitjançant videoconferència, ho hauran de sol·licitar expressament, a tal efecte s'estableix un termini de dos dies hàbils (del 16 al 17 de març).
  Dins aquest termini, han de presentar en el registre de l' EBAP l'escrit de sol·licitud de videoconferència, dirigit a la Comissió. Si la persona el presenta mitjançant Correus o en un altre registre públic, dins el termini de dos dies hàbils esmentats l'ha d'avançar necessàriament a la Comissió mitjançant fax (971 177 620) o correu electrònic a oposicions@caib.es.


  català . castellano