Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos generals. Cos subaltern.
  Realització del 1r exercici del cos subaltern reserva del 2%
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos subaltern. Cos subaltern Mallorca reserva de persones amb discapacitat. Cos subaltern Mallorca reserva de persones amb discapacitat intel·lectual o sordesa.
  Publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives del cos subaltern, reserva de persones amb discapacitat intel·lectual o amb sordesa prelocutiva, i llocs vacants que s'ofereixen
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMANÍST I C SOC, ESP OCUPACIÓ I MERCAT DE TREBALL.
  PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ ALS EFECTES DE RESOLDRE ELS EMPATS PER A LA CONSTITUCIÓ DE LA BORSA EXT. DEL CFT,ESC HUMAN. I C.SOCIALS,ESP TÈCNIC/A EN O. I MERCAT DE TREBALL, A L'ILLA DE MENORCA.
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMANÍSTICA I DE CIÈNCIES SOCIALS, ESP FORMACIÓ EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Cos auxiliar


  Comunicat del Tribunal Qualificador

  Data publicació: 11/02/2020

  Arran d'unes consultes, el tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos auxiliar comunica que l'edició del Llibre d'estil que agafarà com a referència per al desenvolupament dels exercicis serà la segona edició (desembre de 2018), que és la que s'adapta al nou marc legal vigent en matèria de règim jurídic de les administracions publiques i del procediment administratiu comú.

  D'altra banda, comunica que la concreció de l'estructura orgànica bàsica derivada dels decrets de la presidenta de les Illes Balears, publicats amb posterioritat a la data de finalització del període de presentació de sol·licituds de participació en la convocatòria, no tindrà incidència en el desenvolupament de les proves.


  català . castellano