Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS psicologia Mallorca torn lliure.
  Modificació composició tribunal CFS Psicologia
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Cos superior


  Es mantén la data prevista per dur a terme el primer exercici del cos superior

  Data publicació: 28/11/2019

  Atès que s'han rebut diverses sol·licituds de suspensió del primer exercici de les proves selectives per a l'ingrés al cos superior de la Administració general de la CAIB, s'informa que NO ES SUSPÈN NI S'AJORNA la realització d'aquest exercici, que es durà a terme el 30 de novembre de 2019, com estava previst des d'un inici.

  Aquesta decisió es pren pels motius següents:
  1. Els tribunals qualificadors del cos de gestió i dels cos superior han utilitzat un banc de preguntes diferent per elaborar el contingut del primer exercici. Cada tribunal ha treballat amb un banc de preguntes originals elaborades expressament per configurar els qüestionaris del seu cos respectiu.

  No hi ha una base de preguntes compartides per ambdós cossos, ni possibilitat que en els qüestionaris dels cos superior es repeteixin preguntes del cos de gestió.

  2. S'ha pogut comprovar que en el procés selectiu del cos superior no s'ha produït cap incidència que justifiqui l'ajornament del primer exercici, de manera que els principis d'igualtat, mèrit i capacitat en l'accés a la funció pública no s'han vist compromesos.


  català . castellano