Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS psicologia Mallorca torn lliure.
  Modificació composició tribunal CFS Psicologia
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Cos de gestió


  Realització del 1r exercici del cos de gestió

  Data publicació: 14/10/2019

  El Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos de gestió de l'Administració general de la CAIB s'ha constituït i ha acordat modificar el calendari de realització dels exercicis respecte al primer i al segon exercici:

  -Primer exercici: de 15 de novembre a 15 de desembre de 2019.
  -Segon exercici: de dia 15 de gener a 15 de febrer de 2020.

  De conformitat amb allò acordat pel Tribunal, el primer exercici es durà a terme el dia 14 de desembre de 2019.

  L'exercici es durà a terme en la data indicada a la seu de la UIB i a les extensions universitàries de Menorca i Eivissa, a les 09.00 hores.

  En breu es publicarà en el BOIB la modificació de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques de 25 d'abril de 2019 per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis i el temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos de gestió de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  També es publicarà en breu en el BOIB la resolució definitiva de persones aspirants admeses i excloses de les proves selectives al cos de gestió.


  català . castellano