Portal de l'opositor/a de la DG de Funciˇ P˙blica (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos facultatius.
  TEMARIS DELS COSSOS FACULTATITUS PENDENTS DE CONVOCAR
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC PREVENCIË RISCS LABORALS.
  LLISTA DEFINITIVA DE M╚RITS (MALLORCA)
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DEL BORS═ D'INTERINS
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Agent de medi ambient


  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades de l'exercici tipus test i anunci de la data del cas prÓctic

  Data publicaciˇ: 02/04/2019

  En data 2 d'abril de 2019 es publica la llista provisional de persones aspirants que han superat segon exercici (tipus test) de les proves selectives per a l'ingrÚs, pel torn lliure, al cos ajudant facultatiu especialitat agents de medi ambient de l'Administraciˇ especial de la Comunitat Aut˛noma de les Illes Balears.

  El Tribunal informa que, durant la realitzaciˇ de la prova, va anulĚlar la pregunta 66 del qŘestionari atŔs que la normativa de la pregunta no era d'aplicaciˇ.

  Les persones interessades disposen d'un termini de TRES DIES H└BILS a partir de l'endemÓ d'aquesta publicaciˇ per reclamar o solĚlicitar la revisiˇ de l'exercici.

  NecessÓriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la solĚlicitud de revisiˇ s'ha d'avanšar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjanšant fax (971 177 620) o el correu electr˛nic: oposicions@caib.es.

  La revisiˇ tindrÓ lloc el dia 16 d'abril de 2019 a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, PolÝgon de Son Rossinyol), a les 9.30 hores (AULA 2). Les persones aspirants de Menorca, Eivissa i Formentera que hagin solĚlicitat la revisiˇ s'han de personar a les dependŔncies respectives de l'EBAP a Menorca (Carrer del Bisbe Gonyalons, 20. InstalĚlacions de l'ATIB, 07703 - Maˇ) i d'Eivissa (Sa Coma, Pavellˇ 101-Carretera de Sant Antoni, km 2,3), on el Tribunal establirÓ comunicaciˇ telef˛nica amb les persones aspirants, a partir de les 11.30 hores.

  El Tribunal anuncia la data del tercer exercici (cas prÓctic), que es realitzarÓ el dia 25 de maig de 2019, al campus de l'UIB a Mallorca i seus universitÓries de Menorca i Eivissa, a les 09:30 hores.

  A les 9.00 hores s'efectuarÓ el sorteig p˙blic dels casos prÓctics davant les persones aspirants que vulguin assistir-hi.


  catalÓ . castellano