Portal de l'opositor/a de la DG de Funciˇ P˙blica (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu tecnic. CFT Enginyeria tecnica industrial Mallorca torn lliure.
  Llista provisional de mŔrits i llista provisional d'aprovats de l'oposiciˇ amb l'ordre de prelaciˇ final
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Tecnic en ocupacio i mercat de treball.
  Modificaciˇ de la data de revisiˇ 3r examen
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Arquitectura Mallorca torn lliure.
  Llista definitiva de persones aspirants aprovades del tercer exercici i llista provisional de persones aprovades de les proves selectives
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu tecnic. CFT Tecnic en ocupacio i mercat de treball.
  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades del segon exercici pel torn lliure, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat i anunci de la data de l'exercici de corresponent als casos prÓctics
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu tecnic. CFT Tecnic en ocupacio i mercat de treball.
  INSTRUCCIONS SOBRE L'┌S DE NORMATIVA LEGAL DURANT EL TERCER EXERCICI DEL COS FACULTATIU T╚CNIC ESPECIALITAT OCUPACIË I MERCAT DE TREBALL
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu tecnic. CFT Prevencio de riscs laborals Mallorca torn lliure.
  Llista provisional d'aprovats del cas prÓctic
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC HUMAN═STICA I DE CI╚NCIES SOCIALS, ESP FORMACIË EIVISSA.
  LLISTA PROVISIONAL ADMESOS I EXCLOSOS
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFS Informatica


  Llista provisional d'aprovats del cas prÓctic (torn lliure i promociˇ interna vertical)

  Data publicaciˇ: 20/03/2019

  En data 20 de marš de 2019 es fa p˙blica la llista provisional amb les persones aspirants que han superat el tercer exercici de les proves selectives per a l'ingrÚs, pel torn lliure i per promociˇ interna al cos facultatiu superior especialitat informÓtica, de l'Administraciˇ especial de la Comunitat Aut˛noma de les Illes Balears

  Les persones interessades disposen d'un termini de tres dies hÓbils a partir de l'endemÓ d'aquesta publicaciˇ per efectuar una reclamaciˇ o solĚlicitar la revisiˇ de l'exercici.

  NecessÓriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la solĚlicitud de revisiˇ s'ha d'avanšar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjanšant fax (971 177 620) o el correu electr˛nic: oposicions@caib.es.

  La revisiˇ, tindrÓ lloc el dia 27 de marš de 2019 a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, PolÝgon de Son Rossinyol) a les 9.00 hores. (Aula 4)

  NOTA DEL TRIBUNAL RELATIVA A L'ORDE DE LES NOTES

  TORN LLIURE. Les notes del torn lliure corresponen a :
  nota 1: Cas prÓctic n˙m. 5
  nota 2: Cas prÓctic n˙m. 9

  PROMOCIO INTERNA VERTICAL. Les notes d'aquest torn corresponen a :
  nota 1: Cas prÓctic n˙m. 5 ˇ cas prÓctic n˙m. 3
  nota 2: Cas prÓctic n˙m. 9 ˇ cas prÓctic n˙m. 4


  catalÓ . castellano