Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2019 (OPE 2018). Cossos facultatius.
  TEMARIS DELS COSSOS FACULTATITUS PENDENTS DE CONVOCAR
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFT, ESC PREVENCIÓ RISCS LABORALS.
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS (MALLORCA)
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2019. CAF, ESC SOCIOEDUCATIVA, ESP EDUCADOR/A INFANTIL. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DEL BORSÍ D'INTERINS
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  CFS Tecnic en ocupacio i mercat de treball


  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades del segon exercici i anunci de la data del tercer exercici pel torn lliure

  Data publicació: 05/02/2019

  En data 5 de febrer de 2019 es publica la llista provisional de persones aspirants que han superat el segon exercici de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure al cos facultatiu superior, escala humanística i de ciències socials, especialitat tècnic en ocupació i mercat de treball, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca i Menorca.

  Les persones interessades disposen d'un termini de TRES DIES HÀBILS a partir de l'endemà d'aquesta publicació per reclamar o sol·licitar la revisió de l'exercici.

  Necessàriament, dins el termini dels tres dies esmentat, la sol·licitud de revisió s'ha d'avançar al Tribunal, una vegada registrat l'escrit, mitjançant fax (971 177 620) o el correu electrònic: oposicions@caib.es.

  La revisió tindrà lloc el 14 de febrer de 2019 la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol) a les 9.30 hores ( AULA 7).

  En el cas de Menorca, les persones aspirants que sol·licitin revisió s'han de personar, el dia 14 de febrer a les 9.00 hores, a les dependències de l'EBAP a Menorca (carrer del Bisbe Gonyalons, 20. Instal·lacions de l'ATIB, 07703 - Maó) on el Tribunal establirà comunicació telefònica amb les persones aspirants.

  En un posterior comunicat es podran establir torns de revisió en funció del número de sol·licituds rebudes.

  El Tribunal anuncia la data de l'exercici corresponent als casos pràctics, es realitzarà el 26 de març 2019, a la seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol), a les 09.00 hores. (AULA 2)


  català . castellano