Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CAF, ESC PROFESSIONAL INFRAESTRUCTURES (MENORCA).
  LLISTA PROVISIONAL DE MÈRITS I RELACIÓ PERSONES ASPIRANTS QUE HAN ACREDITAT MÈRITS AMB DEFECTES FORMALS
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cos advocacia.
  Publicació de la constitució d'una borsa de personal funcionari interí del cos d'advocacia de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFS, ESC ENGINYERIA, ESP ENGINYERIA DE FOREST. MALLORCA.
  Publicació de la correcció d'una errada advertida en la convocatòria la borsa extraordinària del cos facultatiu superior, de l'especialitat enginyeria de forests, a l'illa de Mallorca
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, ESC HUMANISTICA I C SOCIALS, ESP PUBLICITAT (MALLORCA).
  Publicació de la composició modificada de la borsa extraordinària del cos facultatiu superior de l'especialitat publicitat, per a l'illa de Mallorca, de l'Administració especial de la CAIB
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, ESC ENGINYERIA, ESP ENGINYER INDUSTRIAL (MALLORCA).
  Publicació de la composició modificada de la borsa extraordinària del cos facultatiu superior de l'especialitat enginyeria industrial, per a l'illa de Mallorca, de l'Administració especial de la CAIB
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFT, ESC HUMANISTICA I C SOCIALS, ESP FORMACIO (MENORCA).
  LLISTA DEFINITIVA ADMESOS I EXCLOSOS
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos de gestio.
  Nota Tribunal Cos Gestió sobre torns al·legacions al segon exercici
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Cos subaltern


  Distribució per torns i aules per al desenvolupament del segon exercici del Cos Subaltern de la reserva de persones amb discapacitat intel·lectual, moderada, lleugera o límit, o amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana.

  Data publicació: 07/06/2018

  En data 7 de juny de 2018 es fa pública la distribució per torns i aules de les persones aspirants convocades al segon exercici de les proves selectives per accedir a la reserva de persones amb discapacitat intel·lectual, moderada, lleugera o límit, o amb sordesa prelocutiva profunda, severa o mitjana del cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  L'exercici es durà a terme els dies 18 i 19 de juny de 2018 en diferents torns (aquests torns comencen per les lletres NS corresponents al primer llinatge de la primera persona admesa, segons el resultat del sorteig duit a terme en la Mesa Sectorial de Serveis Generals el 29 d'abril de 2016).

  El lloc de l'exercici serà la Seu de l'EBAP a Palma (C/Gremi de Corredors, 10, 3r, Polígon de Son Rossinyol), a les Aules 4 i 5, per als convocats el dilluns 18/06/2018 i a les Aules 6 i 10, per als convocats el dimarts 19/06/2018.

  El darrer torn de dimarts 19/06/2018, a les 13,30h es realitzarà per videoconferència des de l'aula 10 de la seu de l'EBAP de Palma amb la seu de l'EBAP d'Eivissa.


  Distribució torns i aules


  català . castellano