Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Quimica Mallorca torn lliure.
  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades del segon exercici i anunci de la data del tercer exercici
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. CFS, ESC SANITARIA, ESP MEDICINA. EIVISSA.
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Farmacia Mallorca torn lliure.
  Llista definitiva d'aprovats de l'exercici de desenvolupament de temes del cos facultatitu superior, especialitat farmàcia i recordatori de la convocatòria del tercer exercici
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Geografia Mallorca torn lliure.
  NOTA INFORMATIVA SOBRE L'US DE NORMATIVA LEGAL DURANT EL TERCER EXERCICI DEL COS FACULTATIU SUPERIOR DE GEOGRAFIA
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Geografia Mallorca torn lliure.
  Llistes provisionals de persones aspirants aprovades del segon exercici i anunci de la data del tercer exercici
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Farmacia Mallorca torn lliure.
  NOTA INFORMATIVA SOBRE L'US DE NORMATIVA LEGAL DURANT EL TERCER EXERCICI DEL COS FACULTATIU SUPERIOR DE FARMÀCIA
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2018. COS SUPERIOR MALLORCA.
  Data prevista per la prova selectiva de la borsa extraordinària del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu tecnic. CFT Enginyeria tecnica forestal.
  Llista definitiva d'aprovats de l'exercici de desenvolupament de temes del cos facultatitu tècnic, especialitat enginyeria tècnica de forest i recordatori de la convocatòria del tercer exercici:
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos facultatius. Cos facultatiu superior. CFS Ciencies ambientals Mallorca torn lliure.
  Llista provisional de persones aspirants aprovades del segon exercici i anunic de la data del tercer exercici
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos auxiliar.
  Models del segon exercici (prova d'informàtica) del cos auxiliar
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Cos auxiliar


  Revisió del primer exercici del cos auxiliar pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitats

  Data publicació: 07/05/2018

  En data 7 de maig, el Tribunal anuncia que, una vegada exhaurit el termini de tres dies hàbils que estableix el punt 9.12 de les bases generals per poder presentar reclamacions o sol·licitar la revisió del primer l'exercici, i després d'haver resolt les reclamacions presentades, es convoca a totes les persones aspirants que varen sol·licitar la revisió del seu exercici perquè es personin a les dependències de l'EBAP (aula 5) el proper dimecres 9 de maig, entre les 09.00 h i les 11.00 h.

  El Tribunal proporcionarà a les persones aspirants una còpia del seu full de respostes del primer exercici per tal que puguin comprovar la integritat d'aquesta, la correcta correcció de les seves respostes així com el còmput resultant.

  En el cas improbable que detectassin alguna errada de correcció/còmput (automàtica) l'hauran de comunicar de forma immediata al Tribunal, el qual farà les comprovacions adients i, si fos així, corregiria l'errada aritmètica.

  En el casos de Menorca i Eivissa, les persones aspirants que han sol·licitat la revisió s'han de personar, el dimecres 9 de maig, a les 11.00 hores , a les respectives dependències de l'EBAP a Menorca (Carrer del Bisbe Gonyalons, 20. Instal·lacions de l·ATIB, 07703 - Maó) i d'Eivissa (Sa Coma, Pavelló 101-Carretera de Sant Antoni, km 2,3) on establiran comunicació telefònica amb el Tribunal i s'actuarà de la mateixa forma que en el cas de Mallorca.


  català . castellano