Portal de l'opositor/a de la DG de Funció Pública (EBAP)

Consulta personal

Consulta el teu expedient. Ens has d'indicar el dni (sense la lletra), passaport o nie i la data de naixement amb el format dd/mm/aaaa.


Darrers comunicats

 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos subaltern.
  Revisió del primer exercici del cos subaltern
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos auxiliar.
  PUBLICACIÓ DELS TORNS I DISTRIBUCIÓ PER AULES DE LES PERSONES ASPIRANTS CONVOCADES AL SEGON EXERCICI DEL COS AUXILIAR DE LA CAIB
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos auxiliar.
  Llista definitiva de persones aspirants que han superat el primer exercici del cos auxiliar, pel torn lliure i promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat,i informe del Tribunal
 • BORSES EXTRAORDINARIES 2017. CFS, ESC RECERCA, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIO, ESP ESTADISTICA (MALLORCA).
  LLISTA DEFINITIVA DE MÈRITS
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos auxiliar.
  Informacions i recomanacions del segon exercici cos auxiliar
 • PROCES SELECTIU 2017 (O.P.E. 2014-2017). Cossos generals. Cos subaltern.
  Correcció d'errades llistes definitives
 • Veure tots els comunicats


  Llocs web vinculats

  Cos auxiliar


  Revisió del primer exercici del cos auxiliar pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitats

  Data publicació: 07/05/2018

  En data 7 de maig, el Tribunal anuncia que, una vegada exhaurit el termini de tres dies hàbils que estableix el punt 9.12 de les bases generals per poder presentar reclamacions o sol·licitar la revisió del primer l'exercici, i després d'haver resolt les reclamacions presentades, es convoca a totes les persones aspirants que varen sol·licitar la revisió del seu exercici perquè es personin a les dependències de l'EBAP (aula 5) el proper dimecres 9 de maig, entre les 09.00 h i les 11.00 h.

  El Tribunal proporcionarà a les persones aspirants una còpia del seu full de respostes del primer exercici per tal que puguin comprovar la integritat d'aquesta, la correcta correcció de les seves respostes així com el còmput resultant.

  En el cas improbable que detectassin alguna errada de correcció/còmput (automàtica) l'hauran de comunicar de forma immediata al Tribunal, el qual farà les comprovacions adients i, si fos així, corregiria l'errada aritmètica.

  En el casos de Menorca i Eivissa, les persones aspirants que han sol·licitat la revisió s'han de personar, el dimecres 9 de maig, a les 11.00 hores , a les respectives dependències de l'EBAP a Menorca (Carrer del Bisbe Gonyalons, 20. Instal·lacions de l·ATIB, 07703 - Maó) i d'Eivissa (Sa Coma, Pavelló 101-Carretera de Sant Antoni, km 2,3) on establiran comunicació telefònica amb el Tribunal i s'actuarà de la mateixa forma que en el cas de Mallorca.


  català . castellano